Utveckla till iPhone? Dax och damma av faxen!

Att börja utveckla till iPhone är inte en helt lätt process, i alla fall inte om man vill slutföra den som ett litet företag. Det mest bakåtsträvande steget i hela processen var när själva registreringen skulle slutföras och Apple bad mig att faxa in en kopia av mitt registreringsbevis! Jag äger ingen fax försökte jag förklara för dem, kan man skicka en scannad kopia? Nej, fax var det som gällde, till ett amerikanskt nummer, förmodligen direkt till Apple själva.

Tack vare goda kontakter på ett större företag (som jag skulle utveckla iPhone-applikationer åt) fick jag använda deras fax för att registrera mig. Det kändes dock som om man behövde ta två steg bakåt för att ta ett steg framåt. Hoppas bara jag inte behöver skicka in min kod för genomgång på hålkort.

Leave a Reply